TRABZON / ARSİN - Arsin Anadolu Lisesi

2017-2018 ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

TASLAK PROGRAM BELİRLENMİŞTİR... (24.08.2017     15:44)

EKTE: WORD DOSYASI OLARAK BULUNMAKTADIR ----- DOSYAYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Haz

2.DÖNEM SONU ORTAK SINAVLARITELAFİ BAŞVURULARI 05.06.2017 TARİHİ PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR EKTEKİ DİLEKÇE İLE OKUL İDARESİNE YAPILACAK OLUP SINAV TAKVİMİ AYNI GÜN BURADAN İLAN EDİLECEKTİR. SINAVLAR İSE 06.06.2017 TARİHİ SALI GÜNÜ YAPILACAKTIR.

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ

MADDE:47

(3) (Değişik:RG-1/7/2015-29403) Yazılı sınavlar ve diğer değerlendirmeler sonunda başarısını yükseltmek isteyen öğrenciler için dönem sona ermeden her dersten ayrıca ortak bir sınav daha yapılır. Bu sınavlardan alınan puan diğer puanlarla birlikte dönem puanının hesaplanmasında aritmetik ortalamaya dâhil edilir. Sınava girmek isteyen öğrencilerin yazılı başvurusu alınır. Başvuruda bulunup da sınavlara katılmayan öğrenciler hakkında 48 inci maddenin ilgili fıkra hükümleri uygulanır.

Nis

Okul sağlığı; öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için yapılan çalışmaların tümü olarak tanımlanmaktadır. Bu kapsamda internet ortamında gerekli duyuruların  yapılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması amacı ile  http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesi oluşturulmuştur. Kamuoyuna Duyurulur.

Okul Meclis Başkanlığı Seçim Süreci

Eyl

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ARSİN ANADOLU LİSESİ EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI