Halil İbrahim YILDIZ - MÜDÜR

1986 yılında Samsun da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini doğduğu ilçede tamamladı. 2010 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun oldu. Mezun olduğu yıl Kars/Sarıkamış ilçesine öğretmen olarak atandı. Bir yıl sonra aynı okulda bünyesinde mesleki eğitim merkezini de barındıran meslek lisesinde müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. İki yıl sonra Sarıkamış İmam Hatip Lisesi’ne öğretmen olarak atandı ve bu okulda pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. Bir yıl sonra asker öğretmen olarak müdür yardımcılığından ayrılarak yine kendi okulunda asker öğretmen olarak görev yaptı. 2015 yılında eş durumundan Sürmene Türk Telekom Meslek Lisesi’ne öğretmen olarak atandı. 2016 yılında müdür yardımcılığı sınavı ile Arsin Anadolu Lisesi’ne müdür yardımcısı olarak atandı. 2018 yılında Arsin Anadolu Lisesi’ne Müdür olarak atanarak halen aynı okulda Müdür olarak görev yapmakta olup 2019 yılında Trabzon Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı’nda Eğitim Yönetimi Teftişi Planlama ve Ekonomisi alanında, Farklı Okul Türündeki (Anadolu Lisesi İle İmam Hatip Lisesi) Matematik Öğretmenlerinin Sınıf Yönetim Stratejilerine Yönelik Görüşleri isimli tezi ile  2020 yılında mezun oldu. Halen Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi alanından ikinci üniversite kapsamında da eğitimine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yetkinlikler:

Tübitak 4006 ve 2204

Gençlik ve Spor Bakanlığı Destek Projeleri

Yönetişim Yetkinlikleri Gelişimi

Kapsayıcı Eğitim Yöneticilerin Eğitimi

Sosyal Girişimcilik

AB Proje Hazırlama Teknikleri

Özel Eğitim Hizmetleri

TEFBİS

4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ile 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu

İş Sağlığı ve Güvenliği

(462) 711 3755 (462) 711 3344 Eposta