Arsin Anadolu Lisesi

Vizyon: Sınıfındaki okullar arasında lider olma ve her alanda bölgedeki eğitim kurumlarına yol gösteren bir kurum olma.

Misyon: Çevresiyle sağlıklı ilişkiler kurabilen, kendini gerçekleştiren, yeteneklerinin farkında olan, gideceği bir üst öğrenim hakkında yeterli bilgiye sahip olan ve bu anlamda gayret gösteren, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş fertler yetiştirmektir.

Başarılar: 2011 ve 2012 ÖSYS yerleştirmede tüm resmi liseler arasında Trabzon birinciliği

Saatler: 08.40-15:40
Isınma: KALORİFER MERKEZİ ISITMA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-İKİNCİ YABANCI DİL ALMANCA
Sportif Etkinlikler: Wushu Sanda Balkan İkinciliği ve Türkiye Üçüncülüğü Karate Bölge Birinciliği ve Bölge Üçüncülüğü Judo İl Birinciliği Badminton İl Birinciliği Dart İl Birinciliği Bocce İl Birinciliği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204 Bölge İkinciliği ve Üçüncülüğü TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning Proje Kuruculuğu Erasmus+ KA1 Öğrenme Hareketliliği Akreditasyonu

WEB - https://arsinanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Güzelyalı Mahallesi 329. Sokak No 9/A KTÜ Arsin Meslek Yüksekokulu Arkası ARSİN

Yerleşim Yeri - GÜZELYALI MAHALLESİ

Ulaşım Dolmuş ve belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Trabzon merkezden Yomra ve Arsin ilçelerinden servisle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 20 Km;İLÇE MERKEZİNE 2,5 KM. UZAKLIKTA